ТАСКОМБАНК провів уроки фінансової грамотності
25.03.2024

ТАСКОМБАНК провів уроки фінансової грамотності

ТАСКОМБАНК провів уроки фінансової грамотності

Заходи відбулися в рамках Global Money Week 2024

Цього року ТАСКОМБАНК долучився до ініціативи з фінансової грамотності в рамках Global Money Week 2024 — Всесвітнього тижня грошей. З 18 по 23 березня банк організував заходи в школах, ліцеї, гімназії, а також для школярів працівників АТ «ТАСКОМБАНК».

В рамках уроків учні дізналися про те, як грамотно користуватися банківськими картками, яку важливу інформацію вони містять, що таке платіжні системи, чим відрізняються фізична картка від віртуальної, що таке кредити і як вони працюють та багато іншої корисної інформації. Так, наприклад, серед заходів цього року були лекції «Безпечні розрахунки: як зберегти свої гроші?» та «Заощаджуй на мрію».

Це стало соціальною місією, яка позитивно впливає на відновлення країни та підтримку обізнаності про фінанси. Завдяки лекціям експерти розвивають фінансову свідомість молоді, формують необхідні знання, поведінку та ставлення, що необхідно для прийняття розумних та зважених фінансових рішень.

Фінансові уроки проходять в рамках Global Money Week 2024 — Всесвітнього тижня грошей. Це щорічна кампанія з підвищення фінансової обізнаності, в якій беруть участь понад 100 країн світу. Мета кампанії, яку в Україні координує Національний банк — підкреслити важливість того, аби молоді люди були фінансово обізнаними, як найраніше опановували відповідні навички і здобували необхідні знання, а також могли приймати зважені фінансові рішення.

ТАСКОМБАНК — системно важливий банк, який працює на ринку понад 30 років. На сьогодні ТАСКОМБАНК залишається одним із небагатьох банків з українським капіталом, які інвестують в Україну, підтримують реальний сектор економіки, активно працюють з населенням та посилюють присутність у регіонах, відкриваючи нові відділення. Чистий прибуток Банку у 2023 році склав 146,3 млн грн, а активи перевищили 34 млрд грн. ТАСКОМБАНК є частиною фінансово-промислової Групи «ТАС».

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні